Hoe kan je HD video van het beeld van je spelcomputer opslaan op je computer?

Hoe dan? Daarvoor zijn meerdere mogelijkheden. En moeilijk is het absoluut niet! Stel je wilt een game-vlog beginnen op youtube. Dan wil je natuurlijk wel goede kwaliteit beeldopnames maken. En laten we eerlijk zijn, met een camera de televisie filmen is alles behalve praktisch en echt mooie kwaliteit is het niet. Wij willen juist de directe HDMI stream naar de computer trekken om het binnen te halen (capturen genoemd).

Wat zijn de mogelijkheden om mijn game-beelden te capturen?

Wij raden een speciale capture kaart aan. Zo heb je firewire kaarten voor videocamera’s, zo heb je een speciale capture kaart voor spelcomputers. Wij raden u de Roxio Game Capture Pro kaart aan vanwege de goedkope prijs! €125 euro is niet bepaald super goedkoop, maar goedkoper gaat u het niet vinden. Je hebt nog professionelere kaarten die nog net iets beter kwaliteit leveren, maar voor nu houden we het bij de Roxio kaart vanwege de betaalbare prijs.

Roxio Game Capture HD Pro

De Roxio Game Capture HD Pro werkt uitstekend indien u het beeld van uw spelcomputer naar de pc wilt capturen in HD kwaliteit. Het apparaat werkt met zowel Xbox 360 (via HDMI of component) en PS3 (component), en de Wii en Wii U kunnen er op aangesloten worden. Gemakkelijk te installeren tussen de spelcomputer, tv en pc. Het product is inclusief hardware, software en een usb-kabel. Vastleggen in resoluties tot 1080/30p of 1080 60i met HDMI- of Component-invoer en -uitvoer. Stream gameplay en commentaar live op TwitchTV. Bewerk video’s, voegovergangen, beeld-in-beeld, speciale effecten, tekst en gesproken commentaar toe. Deel video’s met één klik op YouTube, Facebook en andere deelsites. Alles wat je nodig hebt om je beste gameplay en speedruns te laten zien of op te nemen.

Extra hoge kwaliteit

Heeft u nog de Haupp. HD PVR 2 GE Plus HDMI/USB. Toon je beste gameplay aan je vrienden! Neem je gameplay op in HD op je laptop of desktop PC. HD PVR 2 Gaming Edition neemt high definition video vanaf een Sony ® PlayStation ® 3 of Microsoft ® Xbox ® 360 op je Windows-laptop of desktop PC, in een high-definition H.264-formaat. Maak video-opnames van je beste spel in HD-kwaliteit.

Plaats een reactie